• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

Uw slagerij Oosterhout in de buurt

Uiteraard is het erg fijn om een goede slagerij in de buurt te hebben. Gelukkig is Marlos Made (in de buurt van Oosterhout) zo'n slager! Wij bieden veel verschillende soorten vlees, hapjes en gerechten aan. Wij zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld gezellig kunt BBQ'en of gourmetten, maar wij bieden ook verschillende buffetten aan. Deze kunt u allemaal vinden op onze website en online bestellen.

Wanneer u liever langs komt om een broodje te eten, dan is dit ook mogelijk! Wij bieden verschillende belegde broodjes aan, zodat u kunt genieten van een makkelijke en snelle lunch. Zoals u ziet bieden wij van alles aan en is het nu alleen nog maar de vraag wat u wil. 

Genieten van kwaliteitsproducten

Het is natuurlijk belangrijk dat de producten lekker zijn, maar het is ook belangrijk dat u weet waar de producten vandaan komen en dat het goed verzorgd wordt. Marlos Made is dé ambachtelijke vakman die verstand heeft van mooi vlees, authentieke vleeswaren om de beste en lekkerste gerechten mee te maken. Doordat wij goed samenwerken met onze leverancier, is onze herkomst van het vlees 100% gegarandeerd. Daarnaast kunnen we altijd het verhaal achter het vlees vertellen. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat het vlees een goede herkomst heeft en onze producten altijd op een eerlijke en pure manier aangeboden worden. 

Naast kwaliteit, vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten op een goede en vriendelijke manier geholpen worden. Wij zorgen voor de beste beleving en hopen u terug te zien in onze winkel. Wij zullen u dan helpen met liefde en passie voor het vak en dat zult u ook merken! Daarnaast zullen wij u altijd helpen bij het kiezen van het juiste vlees en het nodige advies geven. Samen zorgen wij er dan voor dat u optimaal kan genieten van onze producten! 

Meer dan alleen vlees

Zoals eerder aangegeven, bieden we niet alleen vlees aan, maar ook verschillende BBQ en gourmet pakketten. Bij de BBQ-pakketten moet u denken aan een basis BBQ-pakket en culinair BBQ-pakket. Bij een basis BBQ-pakket ontvangt u 500 gram vlees p.p. naar keuze, verschillende salades en sauzen en stokbrood met kruidenboter. Een culinair BBQ-pakket bevat vrijwel hetzelfde, maar bij dit pakket krijgt u luxere stukjes vlees, zodat u nog meer kan genieten van onze heerlijke producten. 

Onze gourmetpakketten zijn op dezelfde manier ingedeeld en hierbij heeft  dus ook keuze uit deze onderdelen. U ontvangt bij dit pakket 350 gram vlees p.p. en ontvangt ook verschillende salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Bent u benieuwd naar de verschillende pakketten? Bestel ze hier online op onze website! 

Slagerij Oosterhout: kom langs en geniet

 Wij hopen dat we u een goed beeld hebben kunnen geven van onze slagerij Oosterhout en dat u benieuwd bent naar wat wij allemaal te bieden hebben. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en soms ook op zondag. Wanneer je bij ons een buffet besteld, kunnen wij ervoor zorgen dat deze thuis geleverd wordt. Wilt u niks missen en alles goed in de gaten houden, volg ons dan op social media! 

Weet u nog niet wat u wil en bent u benieuwd wat we allemaal hebben? Neem hier een kijkje op onze website en bekijk ons aanbod.
Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan