• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0
2021 Inmiddels is Yannick Bossers alweer 1 jaar medevennoot met een nieuwe kijk op de toekomst. Yannick richt zich op kwalitatieve en mooie stukken vlees met een focus op de experimenterende thuiskoks en populaire buitenkeukens. Zijn ambitie? Dat iedereen bourgondisch kan genieten van eerlijk vlees, authentieke vleeswaren, huisgemaakte salades, overheerlijke maaltijden en lekkere soepen van Maros Made.
2021
2020 Yannick Bossers – zoon van de grote baas: Antoine Bossers – doet op 1 januari zijn intrede. Hij is lange tijd werkzaam geweest als calculator in de bouw en in de weekenden werkte hij bij Madame Délicieux als kok. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en wanneer de gelegenheid zich voordoet wordt Yannick medevennoot. Zo vader zo zoon.
2020
2010 Opnieuw wordt de winkel van de Maros helemaal gerestyled. Er wordt een moderne vloer ingelegd, warme eiken elementen worden aan de winkel toegevoegd en de diepvrieseilanden worden vervangen door energiezuinige vrieskasten met energiezuinige koelmotoren. Robuust, duurzaam en klaar voor de toekomst!
2010
2002 More meat! Zelfgespietste shaslick, Iers rundvlees en Spaanse Iberico: de vraag naar BBQ-vlees wordt steeds groter. Waarom? Omdat barbecueën op zijn Brabants ‘gewoon gezellig’ is. Om deze reden hebben we zelfs de vries- en koelcel moeten laten vervangen.
1995 Tijd voor een opknapbeurt! Maros Made wordt volledig verbouwd. Met nieuwe koelmachines en een nieuw winkelinterieur zijn we helemaal klaar voor de 21e eeuw! Uiteraard wordt er nog steeds gewerkt met het mooiste rund- kip- en varkensvlees: traceerbaar en van de beste kwaliteit.   Vanaf 1995 start de Maros ook met activiteiten buiten de winkel. We gingen bijvoorbeeld hamburgers bakken op de Havenfeesten in Lage Zwaluwe of tijdens de Maderie in de feesttent van ‘t Hoekske: Maros Made werd de vaste prik voor een overheerlijke hamburger tijdens feestjes of festivals. Of we hier ooit genoeg van krijgen? Nooit!
1995
1990 In 1990 wordt Maros Made overgenomen door Antoine Bossers. Antoine merkte al snel dat er anders boodschappen gedaan werd, omdat de gezinnen kleiner werden. De Maros ging van ‘groothandel’ naar kwaliteitsslager met gericht en traceerbaar vlees uit eigen land. Vanaf nu gaan we steeds meer naar geselecteerd rundvlees en gekwalificeerd varkensvlees waar we onze botermalse biefstukken, heerlijk draadjesvlees, sappige karbonades, grote wienerschnitzels en het lekkerste gehakt van maken. Ook komt de Hollandse uitloopkip in dit jaar om de hoek kijken voor de heerlijke kipfilets en -bouten.

Kerst? Gourmetten!
Pasen? Gourmetten!
Sinterklaas? Gourmetten!
Vanaf 1990 is gourmetten – evenals fonduen en barbecueën – helemaal hip! Nóg zo’n trend waar we als Maros Made goed op konden inspelen met gekwalificeerd vlees uit eigen land.
1990
1969 Het verhaal van de Maros begint in 1969 toen Cees Knipscheer de Maros oprichtte. Destijds was het Maros Vleeshallen: een soort groothandel of kiloslager voor de consument met grossierprijzen. Een unieke franchiseformule en een gat in de markt! Al snel groeide de formule uit naar 6 vestigingen in Brabant en Zeeland: Made, Roosendaal, Schijndel, Breda & Goes, en later kwamen hier ook Oisterwijk en Oosterhout bij. Sindsdien is de Maros niet meer weg te denken uit het Mays straatbeeld.
1969
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan