• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

Over ons

Maros Made is dé ambachtelijke vakman die verstand heeft van mooi vlees, authentieke vleeswaren en de beste producten om de lekkerste gerechten mee te maken. Dat begint bij het selecteren van het juiste vlees. Bij ons is de herkomst 100% gegarandeerd: door samen te werken met vaste leveranciers weten we precies waar onze dieren vandaan komen. We kunnen het verhaal áchter het vlees vertellen. Puur, eerlijk, authentiek en lekker. Wij bepalen de eisen en snijden het vlees zelf uit. Dit doen we met liefde voor het vak en elke dag opnieuw. We helpen je graag bij het kiezen van het juiste vlees en adviseren je over de verschillende bereidingswijzen. Zo hebben we voor iedereen het juiste vlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw gerecht altijd slaagt!

Ook worden de meeste salades, maaltijden en soepen in eigen huis en op ambachtelijke wijze gemaakt. We maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. De kwaliteit die je van ons gewend bent, met de smaak van nu.

Waar Maros Made begon als ' vleeshal', zijn we nu volledig gefocust op de beste kwaliteit. Bourgondisch en huisgemaakt! Ondanks dat ons assortiment heel breed en gevarieerd is, blijven we in de basis nog altijd die ambachtelijke slager.
Slide1 Slide2
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan