• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

Wat is een hapjespan Breda?

Of het nu wel of niet lekker weer is, met een hapjespan maakt dat niks uit. Deze kan je namelijk makkelijk op tafel zetten en de hapjes zullen altijd smaken. Een hapjespan is een pan die zichzelf opwarmt, zodat de hapjes warm blijven. Jouw gasten kunnen genieten van allerlei heerlijke hapjes.

De pan is multifunctioneel met een zeer goede antiaanbaklaag en bevat een ruim kookoppervlak. Het toestel heeft een uitneembare stekker thermostaat, een deksel met glazen kijkvenster en twee geïsoleerde handgrepen. In deze pan worden de hapjes geplaatst.

 


De voordelen van een hapjespan Breda

Als jij kiest voor een hapjespan Breda brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het voor extra gezelligheid. Je kan de pan namelijk makkelijk op tafel zetten, waardoor iedereen ervan kan genieten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat dat de hapjespan klaarstaat op het afgesproken tijdstip.

Met een hapjespan hoef jij niet uitgebreid boodschappen te doen en allerlei hapjes klaar te maken voor jouw feestje. Deze zorgen worden uit handen genomen door ons. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan hapjespannen. Op deze manier zit er altijd een tussen die voldoet aan jouw wensen. Door de verschillende hapjes in de pan, kan iedereen zelf kiezen wat ze lekker vinden.

Een hapjespan biedt verschillende voordelen. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel eenvoudig een hapjespan op marosmade.nl.

 


Hapjespan Breda: ons aanbod

Bij Maros Made hebben wij de keuze uit verschillende hapjespannen. Wij zetten ze hieronder voor jou op een rijtje:
  • Hapjespan traditioneel
  • Hapjespan kluif
  • Hapjespan zonder bot
  • Hapjespan wraps en vega
  • Maaltijden bami
  • Maaltijden Nasi
  • Maaltijden gemixt
  • Satépan

 


Hapjespan Breda bestellen bij Maros Made

Wij bieden verschillende hapjespannen aan. Er is genoeg keuze, dus er zit altijd een bij die voldoet aan jouw wensen. Heb je bijvoorbeeld veel vegetarische gasten? Ga dan voor onze hapjespan vega.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of twijfel je over welke hapjespan je moet nemen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. maros Made levert de beste service en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten tevreden zijn. Bekijk ons ruime aanbod op de website of kom langs in de slagerij en we adviseren je graag!

 

Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan