• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

De voordelen van een catering

Een groot voordeel van een catering, is natuurlijk dat u zelf niet veel meer hoeft te doen en dat dus alles geregeld wordt. Het is niet meer nodig om boodschappen te doen of lang in de keuken te staan, want dit doen wij allemaal voor u. Op deze manier kunt u zich richten op andere belangrijke taken.

Wat ook een voordeel van een catering is, is dat er veel gevarieerde gerechten aangeboden kunnen worden. Hierdoor zullen alle gasten tevreden zijn en niet met een lege maag naar huis gaan. Iedereen kan zelf bepalen wat en hoeveel hij of zij neemt.

Ten slotte zorgt een catering voor een gezellige sfeer, omdat u makkelijk een praatje kan maken met elkaar. Dit zijn wat ons betreft de grootste voordelen van een catering en we hopen dat we u hebben kunnen overtuigen.

Welke catering Oosterhout bieden wij aan?

Bij Maros Made bieden wij verschillende soorten catering Oosterhout aan. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke soort catering het beste bij u of uw partij past. In dit onderdeel zullen we meer vertellen over ons aanbod, zodat u een keuze kan maken.

Allereerst bieden wij aan pakket die kipsaté, huzarensalade, stokbrood, kruidenboter, nasi/bami en fruitsalade bevat. Dit is een pakket die voor iedereen geschikt is en waarvan u vrijwel zeker weet dat die in de smaak valt bij uw gasten.

Ten tweede hebben we een catering waarbij we verschillende stamppotten leveren. Dit pakket bevat erwtensoep, stokbrood, kruidenboter, zuurkoolstamp, hutspot, boerenkoolstamppot, rookworst, gebraden speklapjes, gebraden karbonaadjes en natuurlijk hacheevlees. Het leuke van dit pakket is dus dat het echt een Hollands pakket is!

Ten derde hebben wij het all-inn pakket. Dit pakket is iets luxer dan de anderen en deze bevat luxe huzarensalade, kipsaté, nasi/bami, beenham met honing mosterdsaus, gegrilde spareribs, kipdrumsticks, verse fruitsalade, stokbrood en kruidenboter. In dit pakket zit vrijwel alles wat u nodig heeft en om uw feest of partij compleet te maken.

Ten slotte bieden wij het all-inn deluxe pakket aan. Bij dit pakket wordt overal aan gedacht. De inhoud van het pakket is luxer dan de anderen, want deze bevat varkenshaas of kipsaté, Boeuf bourguignon, Coq au vin en pulled pork. Verder bevat het pakket luxe huzarensalade, verse fruitsalade, stokbrood en kruidenboter.

Dit zijn de pakketten die wij aanbieden bij onze catering Oosterhout. Zoals u ziet is er genoeg keus en daarom zit er altijd wel een pakket bij die bij uw feest of partij past. Vanaf 6 personen kunt u het pakket ophalen in onze winkel in Made en vanaf 15 personen bezorgen wij het pakket op locatie en doen we de afwas. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze catering? Bekijk onze website of neem contact op!
Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan