• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

BBQ Waalwijk: kwaliteitsvlees

Ben je op zoek naar vlees van hoge kwaliteit voor op je BBQ? We hebben jaren ervaring in het leveren van het beste en lekkerste vlees. We hebben verschillende soorten vlees in ons assortiment die jouw BBQ tot een succes maken. Het vlees wat wij aanbieden is van hoge kwaliteit en we zijn op de hoogte van de herkomst van ons vlees. Ook maken wij alle salades zelf en beschikken wij over de lekkerste ingrediënten. 

De mogelijkheden van BBQ Waalwijk

Bij Maros Made heb je de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Wij bieden een basispakket, culinair pakket en een all-in pakket aan. In het basispakket zit heerlijk BBQ vlees, salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. In het culinaire pakket zitten luxere stukjes vlees, zoals visspiezen en varkenshaasjes. 

Ben jij met een grote groep en wil je daarvoor een BBQ organiseren? Dan raden wij ons all-in pakket aan. Hierbij nemen wij alle zorgen uit jouw handen. Dit pakket bevat alles wat jij nodig hebt voor een complete BBQ. Borden, bestek, een barbecue en natuurlijk al het eten wat je nodig hebt. Zelfs de afwas hoef jij niet zelf te doen!

BBQ Waalwijk bestellen

We hebben dus een uitgebreid assortiment aan BBQ pakketten en heerlijk vlees. Hierdoor kun jij snel en eenvoudig een BBQ Waalwijk organiseren! Wil jij binnenkort genieten van een lekkere BBQ? Bestel dan vandaag nog jouw barbecue en barbecuepakketten bij Maros Made. Met veel keuze en voordelige prijzen is Maros Made de keuze voor een ontspannen BBQ in omgeving Waalwijk. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan of bestel jouw barbecue(pakketten) en wij bezorgen hem bij bij jou thuis!
Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan