• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

BBQ vlees bestellen Breda: ons assortiment

Wanneer je gezellig met vrienden of familie gaat barbecueën, dan hoort daar natuurlijk lekker vlees bij. Heb je geen zin in een hoop geregel? Laat dan je BBQ verzorgen door Maros. Bij Maros Made bieden we verschillende BBQ pakketten aan, waardoor jij zelf kan bepalen welk pakket het beste bij jou past. Wij bieden basispakketten aan, maar ook totaalpakketten. Hieronder kan je meer lezen over de verschillende pakketten die wij aanbieden: 

Basispakketten

Allereerst bieden wij verschillende basispakketten aan. Bij deze basispakketten ontvang je 500 gram vlees naar keuze per persoon, verschillende salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. Zoals aangegeven, zit er verschil in de basispakketten die wij aanbieden. Zo is het mogelijk om voor enkel het basispakket te gaan, maar je kan ook kiezen voor het basis compleet pakket of basis all-in pakket. Wanneer je kiest voor het basispakket, ontvang je enkel vlees, sauzen en de barbecue. Bij het basis compleet pakket, ontvang je ook salades en stokbrood met kruidenboter. Bij het basis all-in pakket verzorgen wij jouw complete BBQ. We leveren borden en bestek en doen zelfs de afwas. Daarnaast leveren we bij dit pakket alles gratis bij jou thuis. Op deze manier hoeft je zelf nergens meer aan te denken of voor te bereiden. 

Culinaire pakketten

Naast deze basispakketten, bieden wij ook verschillende culinaire pakketten aan. Het verschil met de basispakketten, is dat er bij deze pakketten luxer vlees, zoals visspiesen zit. Verder zitten er bij de culinaire pakketten dezelfde dingen in als bij de basispakketten. Ook bij deze pakketten is het namelijk mogelijk om alle producten inclusief borden en bestek gratis thuis te laten bezorgen. Heb je dus geen zin in gedoe en veel geregel? Ga dan voor onze uitgebreidere pakketten.
 

BBQ vlees van Maros Made

Doordat wij werken met vaste leveranciers, weten we zeker dat we de juiste kwaliteit aanbieden. Hierdoor weten we namelijk precies waar ons vlees vandaan komt en kunnen we het verhaal erachter vertellen. Daarnaast zorgen we altijd voor de beste service en gastvrijheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere klant tevreden is en dat hij weet wat hij koopt.

De meeste salades die wij aanbieden worden in eigen huis op ambachtelijke wijze gemaakt. Dit zorgt ervoor dat wij de versheid kunnen garanderen. We maken uitsluitend gebruik van de beste en meest verse ingrediënten. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant tevreden is!

Maros Made is meer dan een slagerij. Wij bieden bijvoorbeeld ook vers belegde broodjes aan. Ben je in de buurt? Kom dan langs voor een vers broodje! 

BBQ vlees bestellen Breda bij Maros Made

Door ons ruime aanbod kun jij helemaal zelf bepalen welk pakket het beste bij jou past en het beste aansluit op jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jij niet meer aan de BBQ hoeft te denken en dat je jezelf kan richten op andere belangrijke taken. Dit scheelt voor jou weer tijd en moeite. Wij regelen alles van begin tot eind en nemen dus ook de minder leuke klusjes uit handen.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of wil je meer informatie ontvangen over BBQ vlees bestellen Breda? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Made en we helpen je graag!
Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan