• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

BBQ Assortiment

Weet je niet welk barbecue pakket je moet bestellen voor jouw gelegenheid? Maros Made beschikt over verschillende barbecuepakketten met de beste kwaliteit vlees en vis. We hebben altijd een pakket dat bij jou past. Zelfs voor de allerkleinste hebben wij een BBQ4Kids.

Kies zelf wat je op de BBQ wilt hebben

Je kunt zelf het lekkerste vlees of vis kiezen voor jouw BBQ Catering in Breda. Kies voor een basis barbecue of een culinaire barbecue. We hebben de volgende keuzes voor op de barbecue;
  • Varkensvlees of rundvlees (Spiesjes, karbonade of biefstuk)
  • Hamburgers en speklappen
  • Verschillende kipproducten
  • Verschillende soorten vis (Spiesjes of een zalmmoot)
  • BBQ4Kids bevat Kidsspies, hamburger en BBQ-worst

Dieetwensen? Ook dat is geen probleem voor BBQ Catering Breda bij Maros Made! Geef het aan ons door, dan houden wij er rekening mee. Tevens leveren wij ook verschillende heerlijke salades, diverse lekkere sauzen en stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter. Want ook dit mag niet ontbreken op een heerlijke barbecue. Hierdoor kun je samen genieten van een heerlijke en vooral ontspannen barbecue!

Voordelen van een BBQ Catering Breda bij Maros Made

Wil je zelf ook kunnen genieten van de barbecue? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een BBQ Catering in Breda van Maros Made. Je hoeft geen voorbereiding te doen en hoeft zelf ook aan bijna niets meer te denken. Het vlees zullen wij netjes opmaken op schalen zodat het zo op tafel kan. We bezorgen gratis tot aan de voordeur inclusief borden en steakbestek. Zelfs de afwas nemen wij voor je mee, zodat je hier ook niet meer aan hoeft te denken! We zullen op tijd bij je aan de deur staan en het ophalen zullen wij uiteraard in overleg doen wanneer het jou het beste uitkomt. Ideaal! Bourgondisch genieten van een heerlijke BBQ Catering in Breda begint bij Maros Made!

Over Maros Made

Maros Made is de ambachtelijke vakman met verstand van vlees. Hierdoor maken wij de lekkerste gerechten voor jou. Wij selecteren het juiste vlees door samen te werken met vaste leveranciers. Elke dag opnieuw snijden wij het vlees zelf met liefde voor het vak. Wij maken alles uitsluitend met de beste ingrediënten. Ondanks dat ons assortiment heel breed en gevarieerd is, blijven we in de basis nog altijd die ambachtelijke slager. 

Wil jij een BBQ Catering in Breda bestellen of heb je vragen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan