• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

Welke barbecue pakketten bieden wij aan?

Allereerst bieden wij verschillende basispakketten aan. Bij deze pakketten krijg je 500 gram vlees naar keuze per persoon, verschillende salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. Uiteraard zit er verschil in de pakketten. Bij het basis all-in pakket zitten naast deze producten ook porseleinen borden en bestek. Ook wordt alles gratis op de afgesproken locatie bezorgd en doen wij de afwas!

Naast deze basispakketten, bieden we ook verschillende culinaire pakketten aan. Bij deze pakketten heeft u keuze uit luxer vlees. Ook bij deze pakketten is het mogelijk om alles te laten verzorgen. Jij kan alles thuis laten bezorgen, zonder dat je ergens aan hoeft te denken. Op deze manier wordt alles geregeld en kun jij je richten op andere taken. Daarnaast is het mogelijk om een barbecue pakket inclusief barbecue te leveren. Op deze manier hoef jij je nergens druk om te maken.

Het vlees wat wij aanbieden is altijd van de beste kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen, omdat wij werken met vaste leveranciers. Hierdoor weten wij precies waar ons vlees vandaan komt en kunnen wij het verhaal erachter vertellen. Daarnaast zorgen wij voor de beste service en gastvrijheid. Ook worden de meeste salades in eigen huis en op ambachtelijke wijze gemaakt, dit garandeert de versheid. We maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten en we doen er alles aan om onze producten op de beste en meest eerlijke manier aan te bieden. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant tevreden is!

Bestel uw BBQ Breda bij Maros Made

Door ons ruime aanbod kun jij helemaal zelf bepalen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het eten, handig toch! Maros Made regelt alles van A tot Z. Zie jij bijvoorbeeld op tegen de afwas? Ook dat nemen wij uit handen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van BBQ Breda en ons diverse aanbod? Bekijk onze website of bestel jouw favoriete pakket online. Heb je twijfels over welk pakket jij moet nemen? Laat je dan adviseren door onze slagers!

 

Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan