• We hebben de 4e prijs van Nederland behaald met de #spareribstrophy2021
  • We hebben de 11e prijs van Nederland behaald met de #gehaktballenwedstrijd2020
0

Uw slagerij Oosterhout in de buurt

Een BBQ Oosterhout organiseren met Maros Made

U vindt bij ons verschillende pakketten met heerlijk vlees, maar ook alles wat u nodig heeft voor de barbecue, zoals de barbecue zelf en bijvoorbeeld borden en bestek. Hierdoor kunt u makkelijk en snel een BBQ Oosterhout organiseren. Door de jarenlange ervaring bij Maros Made, weten wij precies wat lekker vlees is en hoe wij u het beste kunnen helpen om de beste BBQ te organiseren. Wanneer u hier een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaat. 

Wat is ons aanbod?

Bij Maros Made hebben we verschillende BBQ-pakketten. We hebben het basis en het culinair pakket. Deze pakketten zijn gevuld met het beste BBQ-vlees, heerlijke salades, lekkere sauzen en stokbrood met kruidenboter. Want wat is een BBQ zonder stokbrood, toch? Het verschil tussen het basis pakket en het culinair pakket, is het vlees. Het culinair pakket bevat luxere stukjes vlees en visspiezen, zoals saté en varkenshaas. Op deze manier kunt u helemaal zelf bepalen wat u wil en wat het beste bij u past. Wanneer u gasten met een allergie ontvangt, geef het dan bij ons aan en wij zullen hier rekening mee houden. Op deze manier kan iedereen genieten van de BBQ Oosterhout.  


Naast deze pakketten, hebben we ook nog het all-inn pakket. Hierbij wordt alles verzorgd en hoeft u vrijwel niks te doen. Wij ontzorgen u volledig! Dit pakket bevat een barbecue, borden en bestek. Alles wordt gratis thuisbezorgd en schoongemaakt, want we nemen zelfs de afwas mee! Het enige wat u hoeft te doen, is het vlees op de barbecue leggen en genieten! U hoeft nergens meer aan te denken en kunt uw tijd in andere belangrijke zaken steken. Dat is een voordeel van een BBQ-pakket bij ons bestellen! 


Het vlees wat wij aanbieden is van de beste kwaliteit en wij kunnen u verzekeren dat we 100% op de hoogte zijn van de herkomst van het vlees. Daarnaast zorgen wij voor de beste klantbeleving en gastvrijheid. Ook worden de meeste salades in eigen huis en op ambachtelijke wijze gemaakt. We maken uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten en we doen er alles aan om onze producten op de beste en meest eerlijke manier aan te bieden. Samen zorgen we ervoor dat uw gerecht altijd slaagt! 

Bestel uw BBQ Oosterhout bij Maros Made

Zoals u ziet, bieden wij veel verschillende pakketten en willen wij ervoor zorgen dat u de beste BBQ ervaring heeft. Wij van Maros made zijn er dan ook van overtuigd dat wij hiervoor kunnen zorgen. U zult niks meer zelf hoeven regelen en alles zal gereed staan op het afgesproken tijdstip.


Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Neem hier een kijkje op onze website en kies het pakket wat het beste bij u past!
Kies uw categorie
BBQ
BBQ
Lees meer
Bief Gourmet
Bief Gourmet
Lees meer
Hapjespan
Hapjespan
Lees meer
Buffetten
Buffetten
Lees meer
Broodjes
Broodjes
Lees meer
Vragen over onze producten? Bel ons op 0162 68 31 37
Weet je zeker dat je wilt doorgaan? Alles wat nu in je winkelwagen zit zal verloren gaan